Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

juni 2020

Folkmusikträff på Trädgårdsföreningens scen

4 juni,19:00 - 21:00
Linköpings trädgårdsförening, Klostergatan 54 + Google Map
Gratis

Vårsäsongens sista evenemang blir av trots coronakrisen - men vi gör det på torsdag i stället för onsdag, flyttar det utomhus och ändrar förutsättningarna lite! Vi träffas på Trädgårdsföreningens scen i Linköping och spelar - och lyssnar - tillsammsns. Vi ser till att hålla 2 meters avstånd till varandra. Pardans blir svårt men solodans funkar. FiL kan inte ordna med servering så ta med eget fika!  

Mer information »

september 2020

Konsert & dans med Ralsgård & Tullberg + Årsmöte

26 september,19:00 - 22:00
Landerydgården, Landerydsgården
Linköping, Sverige
+ Google Map

Konsert & dans + årsmöte i april blev inställda p g a coronaepidemin, men vi ordnar dem i september i stället. Årsmötet blir på eftermiddagen före konserten. Formerna för konserten kan komma att påverkas av ev kvarstående restriktioner Genom sin debutskiva (2010) återetablerade Andreas Ralsgård och Markus Tullberg traversflöjten i den svenska folkmusiken. Med sin andra skiva (2014) utvecklade de instrumentets position i musiken genom en rad samarbeten med några av Sveriges främsta folkmusiker. Dessa samarbeten ledde fram till bildandet av en kvartett…

Mer information »

oktober 2020

Folkmusikfestival

9 oktober - 11 oktober

Årets folkmusikfestival hålls 9-10 oktober i Norrköping. Mer info kommer så småningom. Håll dig uppdaterad på festival.folkmusik.nu.

Mer information »
+ Exportera evenemang
Folkmusik i Linköping | Plusgiro 487 70 51-5 | Swish 123-590 49 25