Konsert & dans med Ralsgård & Tullberg + Årsmöte

26 september,19:00 - 22:00

90kr – 150kr

Konsert & dans + årsmöte i april blev inställda p g a coronaepidemin, men vi ordnar dem i september i stället. Årsmötet blir på eftermiddagen före konserten. Formerna för konserten kan komma att påverkas av ev kvarstående restriktioner

Genom sin debutskiva (2010) återetablerade Andreas Ralsgård och Markus Tullberg traversflöjten i den svenska folkmusiken. Med sin andra skiva (2014) utvecklade de instrumentets position i musiken genom en rad samarbeten med några av Sveriges främsta folkmusiker. Dessa samarbeten ledde fram till bildandet av en kvartett där Ralsgård & Tullbergs traversflöjter sammanstrålar med Niklas Roswalls nyckelharpa och Alexandra Nilssons cello. Repertoaren består av traditionella och nyskrivna låtar. Uttrycken spänner över avskalade och intima vismelodier till flerstämmiga arrangemang där instrumenten går i full blom.

Inträde 150 kr ordinarie, 120 kr för medlemmar/studerande/pensionärer, 90 kr för den som är medlem + studerande/pensionär

Datum:
Tid: