Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

mars 2020

Folkmusikkafé för små och stora i Linghem

14 mars,16:00 - 20:00
Åkerbogården, Åkerbogården
Linghem, Sverige
+ Google Map
Gratis

Välkommen till en danskväll med plats för barnvagnar, barnlek och buskspel! Kaffe, te, saft, korv och popcorn till försäljning. Plats: Åkerbogården, Gällstadvägen 14, Linghem (nära pendeltågsstationen). Dans till spellista. Anmälan till spellistan: jenniethander@gmail.com

Mer information »

april 2020

Årsmöte – Inställt

25 april,15:00 - 17:00
Arbis, Repslagaregatan 30
Linköping, Sverige
+ Google Map

P g a coronaviruskrisen flyttar vi årsmötet till hösten. Datum meddelas när vi har lagt höstens program. Vi brukar i och för sig inte ha så många deltagare på årsmötena, så det skulle troligen gå att genomföra på ett säkert sätt. Men problemet är att medlemmar över 70 år inte skulle kunna delta eftersom de rekommenderas att hålla sig hemma.

Mer information »

Konsert och danskväll med Ralsgård & Tullberg kvartett – Inställt

25 april,19:00 - 23:00
Arbis, Repslagaregatan 30
Linköping, Sverige
+ Google Map
90kr – 150kr

Det skulle troligen bli över 50 personer närvarande på denna konsert. Eftersom sådana evenemang för tillfället är förbjudna fanns inget annat val än att ställa in den. Vi hoppas kunna arrangera konserten i höst i stället.

Mer information »

maj 2020

Folkmusikpub på Palatset – Inställd

6 maj,19:00 - 22:00
Palatset, Drottninggatan 23
Linköping, Sverige
+ Google Map
Gratis

Maj månads folkmusikpub är inställd eftersom läget med epidemi och restriktioner inte har förbättrats. Vi avvaktar med beslut om folkmusikpuben i juni.

Mer information »

Linköpings spelmansstämma – flyttad till 28 november

23 maj - 24 maj
Landerydgården, Landerydgården
Linköping, Sverige
+ Google Map

Linköpings spelmansstämma är uppskjuten till hösten. Den kommer att hållas 28 november på Landerydgården. Även de inbokade gästartisterna, Nina och Mattias Pérez, kommer den 28 november i stället.

Mer information »

juni 2020

Folkmusikträff på Trädgårdsföreningens scen

4 juni,19:00 - 21:00
Linköpings trädgårdsförening, Klostergatan 54 + Google Map
Gratis

Vårsäsongens sista evenemang blir av trots coronakrisen - men vi gör det på torsdag i stället för onsdag, flyttar det utomhus och ändrar förutsättningarna lite! Vi träffas på Trädgårdsföreningens scen i Linköping och spelar - och lyssnar - tillsammsns. Vi ser till att hålla 2 meters avstånd till varandra. Pardans blir svårt men solodans funkar. FiL kan inte ordna med servering så ta med eget fika!  

Mer information »

september 2020

Folkmusikkafé – flyttat till Folkparksteatern

2 september,19:00 - 22:00
Folkparksteatern Gamla Linköping, Tunnbindaregatan
Linköping, Sverige
+ Google Map
Gratis

Vi drar igång höstens verksamhet första onsdagen i september som vanligt. Men p g a pandemin flyttar vi till Folkparksteatern i Gamla Linköping - utomhus för pandemins skull, under tak för årstidens skull. Dans med andra än närstående rekommenderas ju inte, så det blir ingen traditionell dans till spellista, utan en spelträff med folkmusikjam kl 19-22. Håll avståndet och ta med eget fika    

Mer information »

Konsert med Ralsgård & Tullberg + Årsmöte på Landerydgården

26 september,19:00 - 22:00
Landerydgården, Landerydgården
Linköping, Sverige
+ Google Map
90kr – 150kr

Konsert + årsmöte i april blev inställda p g a coronaepidemin, men vi ordnar dem i september i stället. Årsmöte kl 16, konsert kl 19. P g a pandemirestriktionerna blir det ingen dans och max 40 personer i publiken. För att bli garanterad plats behövs föranmälan på info@folkmusik.nu, ange hur många personer som kommer. Vi släpper in även icke föranmälda i mån av plats. Genom sin debutskiva (2010) återetablerade Andreas Ralsgård och Markus Tullberg traversflöjten i den svenska folkmusiken. Med sin…

Mer information »

oktober 2020

Folkmusikpub på Palatset

7 oktober,19:00 - 22:00
Palatset, Drottninggatan 23
Linköping, Sverige
+ Google Map
Gratis

Kom och ladda upp inför festivalen på Palatset kl 19-22. Vi spelar och jammar folkmusik tillsammans. Ingen dans till spellista om inte pandemirestriktionerna lättas.    

Mer information »

Norrköpings folkmusikhelg

9 oktober - 10 oktober

Den 9 och 10 oktober blir det ingen folkmusikfestival! Istället bjuder vi alla folkmusik intresserade att vara med på olika scener som arrangeras av Folkmusik i Linköping, Bilda, Stränger & Rör samt Vätterfolk. På vår scen Skandia kan max 50 personer se Maine Coon trio, Westerström/Gardner, Maimu Jõgeda, Ranarim, Trio Wolski, Lekarerätten, Mejram och Woodlands. För att köpa en biljett hänvisar vi dig till den centrala biljettbokningssida. Att undvika smittspridning är allas ansvar! Läs de allmänna råd på hemsidan! Vi ses i Norrköping 🙂

Mer information »
+ Exportera evenemang
Folkmusik i Linköping | Plusgiro 487 70 51-5 | Swish 123-590 49 25