Tidigare Evenemang

6 februari,20:30 - 23:00
Björkö fria gymnasium, Björkö fria gymnasium
Gratis

Vårens första folkmusikkafé torsdag 6 februari inleds med en konsert med Lunnefolk. Folkmusiklinjen från Lunnevads folkhögskola bjuder upp till dans med låtar från världens olika hörn. Med fioler, klarinett och slagverk spelas riviga låtar och svängiga melodier samt en och annan lugn vals! Enklare fika serveras. Vis- och spelstuga kl 19.30. Konsert med Lunnefolk kl 20. Efter konserten dans till spellista. Anmälan till spellistan på info@folkmusik.nu.

EVENEMANGSTIPS: Hoven Droven i Ryttargårdskyrkan

8 februari,18:00 - 20:00
Ryttargårdskyrkan, Djurgårdsgatan 97
+ Google Map

Den svenska folkrockens okrönta kungar Hoven Droven spelar tillsammans med Linköpings ungdomsorkestrar i Ryttargårdskyrkan. Biljettinfo: https://sites.google.com/site/luolkpg/hd

EVENEMANGSTIPS: Hoven Droven i Valdemarsvik

9 februari,16:00 - 18:00
Långrådna bygdegård, Långrådna bygdegård
Långrådna, 61592
265kr

Hoven Droven fortsätter sin östgötaturné i Långrådna, Valdemarsvik. Info om biljettköp: https://www.visitostergotland.se/sv/valdemarsvik/290573/Hoven-Droven-Konsert/

mars 2020

Folkmusikkafé på Björkö

5 mars,19:30 - 22:00
Björkö fria gymnasium, Björkö fria gymnasium
Gratis

Vårens andra folkmusikkafé blir torsdag 5 mars. Enklare fika serveras. Vis- och spelstuga kl 19.30. Dans till spellista kl 20. Anmälan till spellista på info@folkmusik.nu.

Mer information »

Folkmusikkafé för små och stora i Linghem

14 mars,16:00 - 20:00
Åkerbogården, Åkerbogården
Linghem, Sverige
Gratis

Välkommen till en danskväll med plats för barnvagnar, barnlek och buskspel! Kaffe, te, saft, korv och popcorn till försäljning. Plats: Åkerbogården, Gällstadvägen 14, Linghem (nära pendeltågsstationen). Dans till spellista. Anmälan till spellistan: jenniethander@gmail.com

april 2020

Årsmöte – Inställt

25 april,15:00 - 17:00
Arbis, Repslagaregatan 30
+ Google Map

P g a coronaviruskrisen flyttar vi årsmötet till hösten. Datum meddelas när vi har lagt höstens program. Vi brukar i och för sig inte ha så många deltagare på årsmötena, så det skulle troligen gå att genomföra på ett säkert sätt. Men problemet är att medlemmar över 70 år inte skulle kunna delta eftersom de rekommenderas att hålla sig hemma.

Konsert och danskväll med Ralsgård & Tullberg kvartett – Inställt

25 april,19:00 - 23:00
Arbis, Repslagaregatan 30
90kr – 150kr

Det skulle troligen bli över 50 personer närvarande på denna konsert. Eftersom sådana evenemang för tillfället är förbjudna fanns inget annat val än att ställa in den. Vi hoppas kunna arrangera konserten i höst i stället.

maj 2020

Folkmusikpub på Palatset – Inställd

6 maj,19:00 - 22:00
Palatset, Drottninggatan 23
Gratis

Maj månads folkmusikpub är inställd eftersom läget med epidemi och restriktioner inte har förbättrats. Vi avvaktar med beslut om folkmusikpuben i juni.

Linköpings spelmansstämma – flyttad till 28 november

23 maj - 24 maj
Landerydgården, Landerydsgården
+ Google Map

Linköpings spelmansstämma är uppskjuten till hösten. Den kommer att hållas 28 november på Landerydgården. Även de inbokade gästartisterna, Nina och Mattias Pérez, kommer den 28 november i stället.

juni 2020

Folkmusikträff på Trädgårdsföreningens scen

4 juni,19:00 - 21:00
Linköpings trädgårdsförening, Klostergatan 54 + Google Map
Gratis

Vårsäsongens sista evenemang blir av trots coronakrisen - men vi gör det på torsdag i stället för onsdag, flyttar det utomhus och ändrar förutsättningarna lite! Vi träffas på Trädgårdsföreningens scen i Linköping och spelar - och lyssnar - tillsammsns. Vi ser till att hålla 2 meters avstånd till varandra. Pardans blir svårt men solodans funkar. FiL kan inte ordna med servering så ta med eget fika!

+ Exportera evenemang
Folkmusik i Linköping | Plusgiro 487 70 51-5 | Swish 123-590 49 25